Over ons

YouCanInk, correcte prijzen met aangepaste service.


 

Missie
YouCanInk is een afdeling van OVERDRUK, als officiële verdeler van Canon, Eizo, Xrite en EFI bieden wij oplossingen aan voor elke gebruiker die op grote formaten print of wil printen. Wij kunnen u begeleiden in uw volledige productieproces als Digital Print Expert en configureren onze producten volgens de internationale norm tijdens de installatie. Via deze werkwijze garanderen wij dat u telkens op de meest efficiënte manier kwaliteitsvolle prints kan afleveren.

Met onze bedrijfsfilosofie: “het gaat niet, gaat niet” staan onze medewerkers elke dag opnieuw tot uw beschikking om u optimaal te ondersteunen in uw activiteiten.

Visie
YouCanInk investeert in service en kwaliteit om voor u de meest betrouwbare partner te zijn nu en in de toekomst voor groot formaat printers in de Belgische markt. Onze partners vertrouwen op onze expertise om de producten die zij produceren bij onze klanten te integreren. Onze webshop is voor iedereen toegankelijk en raadpleegbaar zodat u steeds verzekerd blijft van correcte prijzen.


 

YouCanInk
3de Industrieterrein
Industrielaan 29
9320 Erembodegem

BTW: BE 0540 665 132

IBAN: BE21 0017 0791 8103
BIC:   GEBA BE BB

Karel Verstraete
+ 32 (0) 475 24 70 01
info@youcanink.beAl onze prijzen op de site worden vermeld met en zonder 21% BTW.
 

     

Fogra Digital Print Expert

Alle installaties gebeuren door een Digital Print Expert

icc-profielen

Wij maken uw specifieke icc-profielen (alle printermerken)

Service

Hebt u een printerprobleem? Bel ons op 0475 247 001 - 7/7 support

Kenniscentrum

Bezoek ons kenniscentrum "7couleurs.be"